Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Klasseledelse

Mebo Consult tilbyder kurser i klasseledelse til alle, der beskæftiger sig med undervisning. Find dine egne ressourcer og bliv dermed bedre til at se muligheder og løsninger. Kontakt os i dag og høre mere om klasseledelse.

Vi har adresse i Fredericia, men hjælper kunder fra hele Trekantsområdet. Vi har fx hjulpet lærere fra både Vejle, Kolding og Middelfart.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Bliv en bedre underviser med klasseledelse

På vores kurser i klasseledelse sætter vi fokus på lærerens kompetencer som leder af klasse. Det er disse kompetencer, der afgør hvorvidt eleverne lærer noget. Klasseledelse berører 3 vigtige aspekter af lærerens arbejde med klassen:

  • Regler og rutiner - klasseledelse af adfærd
  • Mål og evaluering - klasseledelse af læring
  • Metoder, variationer og struktur i undervisning og timernes opbygning - klasseledelse af undervisningen
til skoler

Få et skræddersyet klasseledelses kursus

Vi har god erfaring med at opbygge kurser i klasseledelse som en række kursusgange, hvor hver kursusgang dækker et af de ovennævnte fokusområder. Vi kan også skræddersy et kursus, der fokuserer på et enkelt af områderne. Vores kurser i klasseledelse veksler altid mellem teori, praksis og refleksion over lærere og pædagogers hverdag.

Efter et kursus i klasseledelse tilbyder vi desuden muligheden for sparring og vejledning.

Kurser i klasseledelse i området omkring Fredericia, Kolding og Vejle

Igennem tiderne har vi hjulpet lærere og pædagoger i hele Trekantsområdet. Vi har adresse i Fredericia, men har klienter fra både Vejle, Kolding og Middelfart.

Ring og hør mere om mulighederne på telefon 30 71 06 47 eller udfyld kontaktformularen her på siden og send mig en besked. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig med svar.