Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Klasseledelse

Mebo Consult tilbyder kurser i klasseledelse til alle, der beskæftiger sig med undervisning. Find dine egne ressourcer og bliv dermed bedre til at se muligheder og løsninger. Kontakt mig i dag og hør mere om klasseledelse.

Jeg har adresse i Fredericia, men hjælper kunder fra hele Trekantsområdet. Jeg har fx hjulpet lærere fra både Vejle, Kolding og Middelfart.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Bliv en bedre underviser

Der er i stadigt større grad fokus på elevernes læring, og forksning bringer hele tiden ny viden i spil og inspirerer tl udvikling. Men det vanskelige opstår ofte, når teorierne skal omdannes til praksis, og det er her jeg har stor erfaring med at hjælpe.

På mine kurser sætter jeg fokus på lærerens kompetencer som leder af klasse. Det er disse kompetencer, der afgør hvorvidt eleverne lærer noget. Klasseledelse berører 3 vigtige aspekter af lærerens arbejde med klassen:

  • Regler og rutiner - ledelse af adfærd
  • Mål og evaluering - ledelse af læring
  • Metoder, variationer og struktur i undervisning og timernes opbygning - ledelse af undervisningen
til skoler

Få et skræddersyet kursus i ledelse af klasser

Jeg har god erfaring med at opbygge kurser i klasseledelse som en række kursusgange, hvor hver kursusgang dækker et af de ovennævnte fokusområder. Jeg kan også skræddersy et kursus, der fokuserer på et enkelt af områderne. Mine kurser veksler altid mellem teori, praksis og refleksion over lærere og pædagogers hverdag.

Når du har deltaget i et af kurserne tilbyder jeg desuden muligheden for opfølgende sparring og vejledning.

Kurser i klasseledelse i området omkring Fredericia, Kolding og Vejle

Igennem tiderne har jeg hjulpet lærere og pædagoger i hele Trekantsområdet. Jeg har adresse i Fredericia, men har klienter fra både Vejle, Kolding og Middelfart.

Ring og hør mere om mulighederne på telefon 30 71 06 47 eller udfyld kontaktformularen her på siden og send mig en besked. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig med svar.