Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Coaching til lærere

I jobbet som lærer bruger man en stor del af sig selv i undervisningen. Relationen mellem lærer og elever er et centralt forhold i det at være en autentisk lærer. Mange lærere fremhæver netop kontakten til eleverne og glæden ved at se deres elever udvikle sig, som det væsentligste ved jobbet.

Men lærerjobbet er også hårdt. Læreren kan miste fodfæstet i jobbet, og det går i høj grad ud over deres personlighed. Det er svært at finde tilbage til den lærerpersonlighed, man var en gang eller den, man ønsker at være. Selvfølgelig kan man hente hjælp hos kolleger og skoleledere, men det er ikke altid nok.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Erfarne lærere har også brug for at udvikle sig

Erfaringerne viser, at det ikke kun er den nyuddannede lærer, der kan have svært ved at finde sin lærerrolle, og som kommer i problemer. Det er også erfarne lærere, der pludselig finder sig selv på dybt vand og har brug for hjælp og støtte for at genvinde sin professionelle tilgang til jobbet. Ofte er alternativet en sygemelding.

Hvem er det så lige man går til, hvis det er svært? Kolleger? Skoleleder?

til skoler

Hør mere om hvordan jeg kan hjælpe

Jeg kan tilbyde feedback, coaching, supervision på en kvalificerende og ikke dømmende måde. Herved får lærerne støtte og får det nødvendige faglige løft, så de kan komme videre i deres professionelle lærerarbejde.

Ring til mig på +45 30 71 31 48 eller skriv til mig ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Så kan vi tage en snak omkring mulighederne og hvordan jeg kan hjælpe jer bedst.